Alle 4 resultaten

Bent u op zoek naar platte luidsprekers? Wij zijn gespecialiseerd in luidsprekers van Klipsch – Jamo – SVS. Tenzij anders vermeld zijn prijzen per stuk.

Wilt u het geluid van uw TV verbeteren, of wilt u een hoogwaardige stereo of thuisbioscoop installatie maar heeft u niet de plaats om grote boekenplank of vloerstaande luidsprekers te plaatsen. dan bieden platte luidsprekers de oplossing!


Flatscreen TV’s zien er geweldig uit, vooral als ze aan de muur zijn bevestigd en alle draden zijn verborgen. Trek die look door met platte luidsprekers die speciaal zijn ontworpen om bij uw flatscreen te passen. Ze bieden dezelfde audioprestaties als vrijstaande luidsprekers.

Klipsch RP-640D platte TV luidspreker met voet (bevesiging voor muurophanging meegeleverd)

Platte luidsprekers zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, zodat u het juiste model kunt kiezen dat het best bij uw platte TV past. Met de flatpannel luidsprekers van Klipsch wordt uw woonkamer omgetoverd tot een bioscoop met echt professionele, hoogwaardige audio. Deze luidsprekers passen naadloos in het interieur van elke woning.

Heeft u vragen, wilt u een set samenstellen of wilt u een persoonlijke offerte, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

→ Meer lezen

Luidsprekers

Klipsch RP-140D

199,00

Luidsprekers

Klipsch RP-240D

299,00

Luidsprekers

Klipsch RP-640D

499,00

Luidsprekers

Klipsch RP-440D SB

Waardering 5.00 uit 5
699,00